OPG Horg Matija

menu

OPG Horg

OPG Horg

OPG Horg je malo gospodarstvo iz Vinkurana, osnovano 2013. godine. Od samih početaka nam je imperativ bila ekološka proizvodnja tako da smo od 2015. godine u sustavu ekološkog nadzora.

Bavimo se uzgojem povrća koje nije tako često zastupljeno na našem tržištu. Sukladno tome, na našem gospodarstvu možete pronaći bamiju, daikon, chili papričice, azijsko lisnato povrće i armenijski krastavac. Jedini u Istri uzgajamo i microgreense, o čemu više možete pročitati ovdje.

U ponudi također imamo i sezonsko povrće kao što su krastavci, tikvice, rajčica, batat...a u zimskom periodu proizvodimo bukovače.  Naše povrće je uzgojeno bez upotrebe umjetnih gnojiva, pesticida i drugih kemijskih sredstava. Sve uzgajamo direktno iz sjemena tako da možemo nadzirati cjelokupni proces uzgoja.

Od prošle godine naše gospodarstvo smo obogatili i životinjama, držimo kokoši, patke, indijske patke trkačice, guske i kuniće. Životinje su nam od velike koristi jer osim što nam daju visoko kvalitetno gnojivo pomažu nam u suzbijanju nametnika i korova. 

Naše proizvode možete kupiti direktno na gospodarstvu ili ih naručiti preko naše internet stranice u sekciji proizvodi odnosno također preko interneta u sklopu Istarske web tržnice. 

Fotografije

Facebook Twitter Google plus
share
keyboard_backspace search print QR arrow_upward